Dobrodošli!

Pozdrav svima!
Dobrodošli na naš blog :)
Za početak, imam nekoliko pitanja za vas.
Koliko puta ste imali neki cilj te nakon tjedan, mjesec ili nekoliko mjeseci odustali?
Na primjer, kada govorimo o fitnessu, niste vidjeli brze rezultate, mislili da je gotovo nakon prvog ‘lošeg’ obroka ili odustali jer su i vaši ‘fitness partneri’ odustali? A možda ste plesači kojima pada mrak na oči pri pomisli na piruete, špage vam baš i ne idu ili vam je čistoća pokreta slabija karika. E pa, upravo ste tu da shvatite da nije sve tako crno-bijelo te da vas motiviramo za daljnji napredak.

Kada me netko pita kako uspijem pronaći motivaciju da ostanem kontinuirana s treninzima i prehranom, odgovor je samo jedan-način na koji razmišljamo.

three-women-s-doing-exercises-863977.jpg

Na primjer, ako si treniranje postavimo kao nešto što se MORA, gristi ćemo se čim propustimo zakazani trening te će nam motivacija biti vrlo niska, gotovo nikakva, ali ako si kažemo da je to nešto što ŽELIMO, naći ćemo milijun razloga za odrađivanje treninga jer je uvijek lakše izabrati ono što želiš nego ono što moraš.

Put do takvog stava je dug, ali moguć! I kad jednom shvatite koliku razliku stvara jedna takva ‘sitnica’, nema više povratka, samo put naprijed.

Tu smo da vam pomognemo s motivacijom, savjetima, iskustvima te receptima uz koje će treniranje, put do cilja i briga o tijelu biti puno lakši.

women-in-activewear-doing-yoga-3822672.jpg

Ljudi vole jednostavnost, a mi ćemo biti jednostavni. Izravni, bez ikakvih komplikacija i prerušavanja. Same smo prolazile kroz uspone i padove pa tako i naučile puno toga, a između ostaloga da bez volje i rada nema velikih postignuća. Koliko je fizički rad bitan toliko je i psihički jer naravno—sve je u glavi.

Ne zaboravite, najbitnije je sebi pružiti priliku za uspjeh te si reći da MOŽEMO i ŽELIMO nešto ostvariti. Zajedno ćemo s vama pratiti fizičku, mentalnu i duhovnu transformaciju. Pratite nas i pišite nam jer bi voljeli čuti i vaše ideje i feedback.  
Čujemo se ubrzo!

Previous
Previous

“IZ PLESNE TEKICE”